Weltklasse! EuroTek (LTE) mit ordentlicher Leitwertanzeige für unter 200 €
Logo Zur Startseite Neueste Beiträge

  • Information
Sie möchten einen Metalldetektor kaufen?
Hier Test- und Erfahrungsberichte lesen:
>>> Detektorcheck.de - Vergleichsportal für Metalldetektoren <<<

handschoenen ah

Deine Fragen zum Kauf einer geeigneten Metallsonde.

Beitragvon Augus Aldington » Mo 11. Jan 2021, 08:56

Behalve op openbare plaatsen: je mag binnenshuis een hoed dragen handschoenen ah (ja ... zelfs een baseballpet als het absoluut moet) in openbare gebouwen, zoals luchthavens, openbare lobby's en overvolle openbare liften. Historisch gezien zal een heer echter altijd zijn hoed afnemen als een dame komt binnen of zit in dezelfde lift We zien dit niet veel meer In een flatgebouw, ook al is het wat openbaar, zullen heren hun hoed afnemen in het gezelschap van dames& weer een stervende kunst.

Als motorrijder draag ik het hoofddeksel dat gewoonlijk een schedelkap of doo-lap wordt genoemd. Het is eigenlijk een hoofdband met een top erop. Ik denk dat het op dezelfde manier wordt behandeld als een vrouwensjaal zou worden behandeld tijdens een feestje of een snel gebed voordat ze gaan motorrijden. Het hoofddeksel van de man hoeft dus, tenzij het een hoed is, niet te worden verwijderd tijdens deze informele evenementen. Motorrijders hebben over het algemeen hun eigen regels, maar ik ben erg benieuwd hoe latex handschoenen u hebben er allemaal gevoel bij.

Hij droeg een keppeltje gemaakt van een licht materiaal onder een gewone sportpet waardoor hij (volledig) vrij was om de keppeltje op te houden nadat hij de buitenmuts had verwijderd omdat het niet alleen anderen liet zien dat hij hen respecteerde maar ook (impliciet ) het hen zou nitril handschoenen laten weten dat er ook (een) speciale / specifieke reden voor hem was om zijn hoofd bedekt te houden; en (hoewel hij net zo eerlijk en onbeschaamd was over problemen die hem bewezen zo menselijk te zijn als ieder ander, je bent) niemand durfde hem ooit te vragen wat de reden was.

Vooral op de middelbare school en op de universiteit is het meer dan acceptabel om een baseballpet te dragen in de klas, ik heb nog nooit gezien of gehoord dat dat een probleem is, vooral op het niveau van de universiteit waar je betaalt voor je lessen, ja, jij kan dragen wat je maar wilt, plastic handschoenen tenzij het leidt tot denigratie van de klas, en een honkbal zou dat niet doen. BEDANKT BEN !!! Ik ben een eenentwintigjarige vrouw die toevallig een zeer uitgebreide verzameling platte rekeningen heeft hoeden en mutsen en dergelijke.

Ik vind het leuk om te matchen welke passen bij wat ik draag en het uitkiezen van een die groot is in de popcultuur maakt het leuk omdat mensen altijd naar me toe komen om met me te praten over hoeveel ze van mijn hoed houden en waar het ook naar verwijst (Star Oorlogen, tv-shows of gewoon een heleboel gek uitziende kleurrijke kronkels). Ik had deze link naar mij gestuurd door mijn moeder die het zeer beledigend voor mij vindt om mijn hoed in de kerk te dragen, om nog maar te zwijgen van het feit dat de cultuur van mijn kerken grotendeels wordt gedomineerd door mensen van mijn generatie. De smerige blikken die ik krijg van af en toe een oudere dame zijn blijkbaar genoeg om weg te nemen van de enige vorm van mode waarin ik zelfs maar geïnteresseerd ben.

Het dragen van een hoed binnenin is niet respectloos of ontbreekt aan intelligentie. Iedereen die gelooft dat dit waar is, moet die onwetendheid als kind in hen hebben geboord. Het is puur gebaseerd op mening, niet op rede. Bemoei je met je eigen verdomde zaken wegwerphandschoenen in het openbaar. Het is veel meer respectloos om iemand die een hoed draagt in verlegenheid te brengen door hem te vragen hem af te doen. Ze dragen hem met een reden, zij het die van henzelf. Nogmaals, het zijn jouw zaken niet. Traditie betekent alleen iets als ze er een goede reden voor zijn. In dit geval is dat niet het geval. Geachte M: Je slaat de spijker op zijn kop als je zegt dat mensen dingen doen om "hun eigen redenen" en door dat te doen Bild zijn ze egoïstisch en misschien respectloos en ongepast voor anderen.
Augus Aldington Offline


Einsteiger (Rang 1 von 7)
 
Beiträge: 3
Registriert: Mo 11. Jan 2021, 08:14
Metallsonde: DSDSDSDS

Information

Metalldetektor EuroTek PRO LTE (Werbeeinblendung)


Der Eurotek PRO (LTE) ist ein qualitativ hochwertiger Metalldetektor zu einem fast unschlagbar günstigen Preis. Die Metallsonde verfügt über eine für diese Preisklasse gute Tiefenleistung sowie ausgefeilte Technik zur Erkennung des im Boden befindlichen Objekts. Der schnelle Prozessor ermöglicht eine hohe Signalverarbeitungsgeschwindigkeit und Signaltrennung bei niedrigem Stromverbrauch.

Das neue Eurotek Pro Modell 2014 mit der Zusatzbezeichnung "LTE" hat eine hohe Festigkeit gegenüber der Störstrahlung aus dem im Aufbau befindlichen LTE-Handynetz.

Wissenswert: Eurotek PRO (LTE), das Euro steht für Europa, daher ein europäisches und kein an amerikanischen Münzen ausgerichtetes Leitwertsystem, Tiefenanzeige in Zentimeter anstatt in amerikanischen Inch!

Leistungsdaten:
- Empfindlichkeit und Diskriminator regelbar
- Erkennen des im Boden befindlichen Metalls mit Hilfe von 100 Leitwertnummern im Display
- Die Tiefe eines Objekts wird im Display angezeigt
- 3 Töne zur akustischen Metallunterscheidung
- Ein "Overload" Alarm Ton warnt von großen Metallen in der Nähe der Spule
- Unerwünschte Metalle (z.B. Nägel, Alufolie) kann man im Disc Mode ausblenden
- Moderner Mikroprozessor zur schnellen Signalverarbeitung
- Pinpointmodus zur exakten Lokalisierung der Lage des Objekts im Boden
- Stabiler Handgriff und 3-teiliges verstellbares Gestänge, Gewicht ca. 1,1 Kg
- 20cm Rundspule ermöglicht eine hohe Kleinteileempfindlichkeit bei guter Suchtiefe
- Wasserdichte Spule für die Suche am Strand oder Badesee
- Frequenz 7,8 kHz, dadurch annähernd gleich hohe Empfindlichkeit auf Gold und Silber
- Kopfhöreranschluß (Lautsprecher wird dann automatisch abgeschaltet)
- Batteriezustandsanzeige im Display ständig zu sehen
- Läuft mit den preiswerten 9V Blockbatterien aus dem Discounter (Betriebszeit ca. 20 bis 25 Stunden)

Die bevorzugten Einstellungen lassen sich speichern und sind dann direkt nach dem Einschalten wieder da!

  • Information
Schatzsuche in einem alten Hohlweg


Zurück zu Kaufberatung für Hobbyeinsteiger

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 5 Gäste